Liebe Studis,

wir als AStA wissen um die sehr angespannte Wohnraumsituation hier in Köln. Besonders Studierende leiden sehr unter den hohen Mieten und den strengen Auswahlkriterien der Vermieter. Damit Ihr zum Beginn des neuen Semesters nicht im Regen stehen müsst, richtet der AStA vom 05.10. bis zum 25.10. wieder eine Notschlafstelle ein. Solltet Ihr also bis zum Semesterstart noch keine Bleibe gefunden haben und auf eine kostenlose Unterkunft angewiesen sein, dann meldet Euch einfach bei uns.

e-mail: notschlafstelle@asta.uni-koeln.de

ENGLISH

Dear Students,

the AStA ist very concerned about the current housing situation here in Cologne. Especially students are affected by the frequently unaffordable rents and strict selection criteria of the landlords.For all of you who were not able to find a place to stay during the first weeks of the semester, the AStA will be offering an emergency accommodation from the 5th untill the 25th October. So, in case you find yourself dependent on a free accommodation, don’t hesitate to contact us.

e-mail: notschlafstelle@asta.uni-koeln.de
Phone: 0221 64308935